Hobbiállat- tenyésztő és -forgalmazó tanfolyam 2020. július

„A Magyar Közlöny 55. számában 2020. március 26-án megjelent és 2020. március 27-én hatályba lépet az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 70/2020. (III.26.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) alapján az alábbiakban követendőkről tájékoztatjuk, összhangban a Kormány korábban kiadott rendkívüli intézkedéseivel:

Felnőttképzés
A veszélyhelyzet időtartama alatt kontaktórás képzés iskolarendszeren kívül nem tartható, a képzés kizárólag távolléti oktatás, távoktatás formájában, digitális képzésként szervezhető meg, még abban az esetben is, ha jogszabály, támogatási szerződés, támogatói okirat rendelkezése, vagy a képzési program képzési formája ezt egyébként nem teszi lehetővé. Ez alól KIVÉTELT jelentenek a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény (a továbbiakban: Flt.) 14. (1) bekezdés a)-e) és g) pontjai, továbbá a 14/A. §-a szerinti képzések (un. munkaerőpiaci képzések). Ezeket a képzéseket fel kell függesztetni, azaz a távoktatási forma sem megengedett az esetükben.”

Természetesen ezt a jogszabályt mi is betartjuk, ezért az aktuális humán-egészségügyi helyzetre való tekintettel az induló képzéseinket online, távoktatás formájában indítjuk.

 

A távoktatás az oktatásnak az a formája, amelynél a résztvevő a képzési idő több mint felében egyedül, önállóan, a képző szerv iránymutatása mellett tanul.

Az elsajátítási folyamat önálló megvalósításához szükséges tananyagot, felmérő teszteket és útmutató anyagokat tartalmazó tanulócsomag elektronikus úton megküldött felhasználói név és jelszó segítségével érhető el.

Annak érdekében, hogy a távoktatás során eljuttatott tananyaggal kapcsolatban felmerülő kérdéseire választ kaphasson, biztosítjuk, hogy a képzés oktatójával konzultálhasson e-mail és telefon igénybevételével.

A gyakorlati órák látogathatók, természetesen a gyakorlati hellyel, valamint az oktatóval egyeztetett időpontban.

Hobbiállat -tenyésztő és -forgalmazó tanfolyam
Tanfolyami nyilvántartási száma: E-000764/2014/A006
OKJ száma: 52 621 01

JELENTKEZÉSEKET MÉG ELFOGADUNK!

Jelentkezés feltétele:

  • érettségi bizonyítvány
  • egészségügyi alkalmasság igazolása

A  HOBBIÁLLAT -TENYÉSZTŐ ÉS -FORGALMAZÓ  a 21/2010. (V. 14.) NFGM rendelet szerint a kedvtelésből tartott állatok és állateledel értékesítéssel, kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítés.

A tanfolyamot azok a figyelmébe ajánljuk, akik 2011 december 31. után újonnan nyílt állateledel vagy/és díszállat kereskedést üzemeltetnek, illetve mindazoknak, akik hobbiállat tenyésztéssel szeretnének foglalkozni, bővebb tudást szerezni. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kereskedő-boltvezető képesítés nem elegendő a díszállat, illetve állateledel üzlet üzemeltetéséhez! Ne várja meg a büntetést!

Képzési napok:  péntek elmélet, gyakorlat rugalmas

Képzési helyszín: Elmélet, Asia Center

Gyakorlat: Savoya Park vagy szabadon választott díszállat kereskedés/állatkert/vadaspark

Képzési ár:

220 000.-Ft + 40 000.- vizsgadíj + 5 000 tankönyv ár

Az összeg részletben fizethető!

 

Érdeklődni vagy jelentkezni a 06/30 779-8156 számon, illetve az info@tapis-oktatas.com e-mail címen vagy a jelentkezés fül alatt lehet leadni a jelentkezést.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük