Kutyakozmetikus tanfolyam becsatlakozás lehetőség július 30.!

A beiratkozás folyamatos a létszám beteléséig! Beiratkozni személyesen előre egyeztetett időpontban lehet!

Ügyfélszolgálati munkatárs: Vida Virág 0630/779 8157; Klemens Katalin 0630/779 8156
Helyszín: 2310 Szigetszentmiklós, Zivatar utca 5.

               1098 Budapest, Dési Huber utca 3. II.LH

vagy online a www.tapis-oktatas.com oldalon

108844004 számú Kutyakozmetikus megnevezésű szakképesítés

A kutyakozmetikus feladata az Európában leggyakrabban előforduló kutyafajták ismerete alapján az állat szakszerű kozmetikai és egyéb ápolási teendőinek ellátása, illetve a tevékenységhez kapcsolódó szakmai tanácsadás, valamint a vállalkozás megteremtése és működtetése. A kutyakozmetikus képes felismerni az Európában leggyakrabban előforduló kutyafajtákat és azokat a fajtaleírásuknak és szőrtípusuknak megfelelő, szakszerű kozmetikai ellátásban részesíteni, egyéb ápolási feladatokat elvégezni, otthoni kozmetikai ápoláshoz szaktanácsot adni. Munkája során szoros kapcsolatot tart az állattartóval, törekszik az ügyféllel való hatékony kommunikációra. Feladatát az állatvédelmi szempontokat folyamatosan szem előtt tartva látja el. Képes elvégezni a kozmetikai ellátás során az állatok balesetmentes, szakszerű rögzítését, figyelemmel kíséri a rábízott állatok egészségi állapotát, életjelenségeit, viselkedését. Szükség esetén gondoskodik az állatok szakszerű, higiénikus elhelyezéséről. Ismeri a kutyák anatómiáját, gyakoribb betegségeit, ezen alapismeretek birtokában képes megkülönböztetni az egészséges és beteg állatot. Indokolt esetben állatorvosi konzultációt javasol. Tisztában van az állatorvosi tevékenység fogalmával legalapvetőbb, a kutyakozmetikai ellátás szempontjából legfontosabb jogszabályi vonatkozásaival, a jogosulatlan tevékenység elkerülése érdekében. Munkájával összefüggésben felmerülő adminisztrációs feladatok elvégzéséhez felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezik. A szolgáltatáshoz kapcsolódó vállalkozási ismeretek elsajátítása révén megteremti és működteti a vállalkozását, és biztosítja a kutyakozmetikai szalon működtetéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételek meglétét. Munkája során betartja az állatvédelmi-, a munka-, tűz- és környezetvédelmi előírásokat. Folyamatosan képezi magát, figyelemmel követi a szakmai újdonságokat, törekszik a hazai szakmai anyagok és a nemzetközi trendek megismerésére.

Gyakorlati helyszínek:

Budapesten ( IX.Dési Huber utca 3. Tapi Kutyakozmetika) Budapesten több helyen is ( VIII., XII.,XIV., XV., XVI., XVII., XX.), továbbá Miskolcon, Ajkán, Visontán, Szolnokon, Szadán történik.

Programkövetelmény-modul neve:

01 Általános kinológia, óraszám: 55 óra

02 Állategészségügyi és etológiai alapismeretek, óraszám: 45 óra

03 Kutyakozmetikai ismeretek, óraszám: 200 óra

04  Vállalkozási alapok (Kutyakozmetika), óraszám: 28 óra

A képzés megkezdésének szükséges feltételei:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy bemeneti kompetenciák teljesítése

Elmélet aránya: 35%

Gyakorlat aránya: 65%

Időtartama: 328 óra

Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele:

A szakmai képzés követelményeinek teljesítéséről a képző intézmény által kiállított tanúsítvány

Képzési költségek:

  • Tanfolyamdíj: 395.000.-Ft

Képzési hitel1 és Képzési hitel2 igényelhető!

JELENTKEZÉSEKET ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TUDJUK FOGADNI!

Érdeklődjön, jelentkezzen a 06/30-779-8156-os számon vagy az info@tapis-oktatas.com e-mail címen, illetve jelentkezését leadhatja a www.tapis-oktatas.com oldalon a jelentkezés menü pontnál.

VÁRJUK JELENTKEZÉSÜKET!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük