Hobbiállat tenyésztő, és -forgalmazó tanfolyam

beszedes-nem-beszedes-ecletus-papagajHobbiállat- tenyésztő és -forgalmazó tanfolyam

A tanfolyam jelenleg nem elérhető, megértésüket és türelmüket köszönjük!

A hobbiállat tenyésztő feladatai

tapi-kutyakozmetika.huA hobbiállatok egyre több család körében népszerűek, hiszen egy kisállattal kevesebb probléma van, mint egy nagyobb testű háziállattal. A hobbiállat jó lehetőség arra, hogy a gyerekek megtanulják, hogyan gondoskodjanak egy élőlényről, de nem foglalnak olyan nagy helyet, illetve nem kell például sem sétáltatni őket.

A hobbiállatok népszerűségének köszönhetően megnőtt a kereslet a hobbiállat tenyésztők iránt, akik külön vállalkozásként tenyésztik, gondozzák, szaporítják, majd értékesítik ezeket az állatokat. A hobbiállat tenyésztő tisztában van az állatjóléti szabályokkal és a higiéniai elvárásokkal, maga takarítja helyüket és emellett szaporítja is a hobbiállatokat. A szaporítás előtt elvégzi az állatok csoportosítását, megjelölését és kitölti a tenyésztési dokumentumokat. A hobbiállat tenyésztő foglalkozik az utódokkal is, felneveli, majd szintén értékesíti őket.

A hobbiállat tenyésztéshez engedélyek és szakmai ismeretek szükségesek, így a vállalkozás indítása előtt el kell végezni egy hobbiállat tenyésztő és -forgalmazó tanfolyamot! Ha Te is szeretsz állatokkal foglalkozni, és egy versenyképes, jövedelmező szakmát kívánsz tanulni, jelentkezz hozzánk!