Kutyakozmetikus tanfolyam indul 2020. szeptember 18-án! Legyen okleveles szakember!

A szeptember egy igazán jó lehetőséget tartogat azoknak, akik egy ideje már tervezgetik, hogy új szakmát vagy egy első szakmát szeretnének tanulni. Az egyik legfrissebb képzésünk a szeptember 18-án induló kutyakozmetikus tanfolyamunk!

Egy kutyakozmetikus tanfolyam az állatbarátok számára ideális és azoknak a jelentkezőknek is személyre szabott szakma, akik kutyatulajdonosoknak szóló szolgáltatásokkal szeretnének saját vállalkozást indítani. Egy kutyakozmetikus tanfolyam behatárolt időn belül minden elméleti és gyakorlati tudást biztosít az állatok ápolásáról, a vállalkozás igazgatásáról, a gazdiknak nyújtott tanácsokról, szakmai segítségről. Az órák során megtanítjuk, hogyan érheti el, hogy az állat is jól érezze magát és a gazdi is elégedett legyen az eredménnyel.

Amennyiben úgy érzi, hogy a kutyakozmetikus tanfolyam Önnek való és szeretne szakképzett kutyakozmetikus lenni, jelentkezzen a képzésünkre! Ne maradjon le a jelentkezési határidőről és keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük