Kutyakozmetikus tanfolyam decemberben! Legyen egyike tanulóinknak!

Jövő évtől többé már nem tud OKJ keretek között tanulni kutyakozmetikusnak. Ha azt forgatja a fejében, hogy állatok ápolásával, gondozásával kapcsolatos szakmát tanul, akkor ne halogassa tovább és jelentkezzen a decemberi kutyakozmetikus tanfolyamra! Az év végén induló kutyakozmetikus képzésen részt vevő tanulók most utoljára tudnak OKJ rendszerben tanfolyamra járni.

kutyakozmetikus tanfolyam decemberben indul, tehát addig még van ideje jelentkezni hozzánk. Ne szalassza el az alkalmat, hogy kutyagondozással kapcsolatos munkája legyen, különösen akkor ne, ha erre vágyik régóta! Az ilyen jellegű tanfolyam nemcsak azt a szakmát tudja megadni Önnek, amivel igazán foglalkozni szeretne, hanem egy független, saját bevételre épülő vállalkozást is, amiből hosszú távon megélhet. Egy kutyakozmetikus szalont működtethet részmunka időben vagy egy teljes állást is szentelhet annak, hogy elismerést szerezzen a szakmában és változatos ügyfélkört alakítson ki.

kutyakozmetikus tanfolyam decemberben elindul, Ön is ott lesz a tanulók között? Tudjon meg mindent a jelentkezés feltételeiről és a képzés részleteiről a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük