Rólunk

kutyakozmetikus képzés

A jó kutyakozmetikus segít kiválasztani a Gazdinak a megfelelő bundát kutyusának, és biztos kézzel meg is valósítja azt, ez egy igazán kreatív szakma!

b

B

Tapis Oktató és Szolgáltató Bt.

Nyilvántartási szám: E-000764/2014

Adószám: 22229779-1-03

Kutyakozmetikus képzés OKJ száma: 32 621 01

Tanmûhelyeink szalonként mûködnek, vendégeink többségét törzsvendégként üdvözölhetjük. Persze tanulóink elõször csak az “ismerõsök” állatain tanulják a munkafolyamatokat, illetve a budaörsi menhely lakóit szépítik, mely mindkét fél örömére szolgál. Késõbb azonban már dolgozhatnak a vendég állatokon is.

A vendégek szívesen veszik igénybe szolgáltatásainkat, hiszen áraink alacsonyabbak egyéb szalonoknál, ugyanakkor a kozmetikumok nívósak, a szolgáltatás minõségére pedig a szakoktatók kiemelten odafigyelnek. Terveink között van a végzett hallgatóink közötti “házi” versenyek meghirdetése (különbözõ fajták szakszerû kiállításra való felkészítése, stb.), melynek célja az ösztönzés, a készségek kibontakozása.

Szalonjainkban a legnevesebb és legjobb minõségû anyagokkal és eszközökkel dolgoznak a hallgatók. Partnereink között a Magyarországon megjelent legtöbb professzionális kutyakozmetikai terméket és eszközöket forgalmazó cég a SEL-BRU-HA is megtalálható.

Tanmûhelyeink felszereltsége maximálisan biztosítja tanulóink számára, hogy naprakész tudást sajátítsanak el és magas minõségû képzésben részesüljenek.

Elsõdleges feladatunknak tartjuk, hogy állataink a fajtájának, szõr típusának megfelelõ kozmetikumokban részesüljenek, illetve eszközeink segítségével magas szintû nyírási technikában kíméletes bánásmóddal szépüljenek.

Tekintse meg kutyakozmetikus és kutyakiképző tanfolyamainkat!

További oldalak: www.hck-futar.hu